Napi Coelho:

"Az utazás soha nem pénz, hanem bátorság kérdése." Paulo Coelho



2011. szeptember 24., szombat

Desigual


Szeretem ezt a márkát. Lucának is én mutattam...:) (Erre azért büszke vagyok ám!)
Időről időre csekkolom a vaterát, teszveszt, hogy nincs-e fent valami remek ajánlat desigualból, csak nekem, csak most. És időről időre belefutok az olyasfajta meghatározásokba, miszerint: "desigual stílusú nóném"; "desigual színvilágú promod", és a többi.
Nomost: ezen el kellett gondolkodnom, hogy vajon sznob vagyok-e, hogy ezek a termékek az esetek nagy hányadában nem fognak meg, nem érdekelnek igazán. És arra jutottam, hogy a desigual ruhadarabok alapvetően már önmagukban annyira extravagánsak és kirívóak, hogy az egyetlen lehetséges "mentségük" a hétköznapi, utcai viseletre maga a "desigualságuk"; az az életérzés, amit a márkanéven, a minőségen és a stíluson túl maga a desigual képvisel. Nem tudom ezt jól megfogalmazni, de nagy hányadában szabadság, és kicsit mégnagyobban felszabadult boldogság.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok sznob :). De legalább meg tudom magyarázni! :D

1 megjegyzés:

  1. Szerintem ennek semmi köze a sznobsághoz:) Én is imádom ezt a márkát, a kedvencem, ezekben teljesen önmagamnak érzem magam, semmi kompromisszum. Lassan, de biztosan gyarapodik a kollekcióm:)

    VálaszTörlés