Napi Coelho:

"Az utazás soha nem pénz, hanem bátorság kérdése." Paulo Coelho



2011. február 25., péntek

Akció! Vasárnapi vezetők már péntektől

Ahogy a dolgozók péntek délután kirajzanak az őket foglalkoztató gazdasági egység kapuján, minden kedves Manci néninek, Jucikának és Eleonórának, mellettük pedig néhány Józsinak és Ádámnak is már a hétvége kulináris élményei járnak a fejében. Nosza hát, mire másra is elég ez a péntek délután, mint a vasárnapi 8 fogásos maratoni gasztro-party (értsd: hányásig zabálás) előkészítésére? Szépen rendbentartott, üzemanyagára egész héten spórolt, mamucikedvence kicsikocsi garázsból elő, Mamuci pedig a volán mögé pattanva azon nyomban megérzi, ahogyan egyre szűkül ez a világ; azaz minden egyre közelebb jön.
Mondjuk az a vadbarom is, mögötte, a Hungárián, aki - érti a fene - nem 40-nel szeretne végigközlekedni a belső sávon zöldhullámban. Hogy hová siet ez a gyökér? Esetleg tud valami akcióról, amiről én nem? Ahogy emlékszem, a jobbkézszabály meg csak arra vonatkozik, aki épp nem rohan leértékelt sertés-darálthúsért a húspultba, szóval vitán felül állok, kérem!
Az meg, hogy két helyre állok be látványosan az előtt a szaros kis Uno előtt a parkolóban, igazából abszolút jogos és érthető. A hét minden más napján gyalog járok boltba - ilyenkor tessék megérteni, hogy megérdemlem a 2 helyet, különben is, ahogy ezt a kislányt elnézem, minden nap idejár. Szóval ennyi erővel neki már a szembe házsor parkolójában kellene megállnia. Ezek a mai fiatalok!
Meg fogja húzni! Most miért hősködik ez a nőszemély?! Rossz természetű, biztos megsértődött, hogy előbb parkoltam ide, mint ő, és most csakazértis dafke megmutatja. Tuti meghúzza azt a másikat. Nincs ember, aki ekkora helyre beférne!
Jaaa, hogy kényelmesen ki tudja nyitni még mindkét oldalon az ajtót is? Hogy ezek a mai fiatalok már a teret is ingyen görbítik?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése