Napi Coelho:

"Az utazás soha nem pénz, hanem bátorság kérdése." Paulo Coelho



2010. november 25., csütörtök

Súgógép

Kedves Szeretteim!

Közelednek az ünnepek. Karácsonyra nagyon szeretnélek sokatokat - azt hiszem, mindnyájótokat - megajándékozni valamivel. Olyasmivel, aminek örültök. Olyasmivel, aminek hasznát veszitek. Olyasmivel, amire majd évek múltán is szeretettel emlékeztek.
Emiatt aztán szívesen venném, ha Tőletek magatoktól is tudhatnám, hogy mire vágytok, mit szeretnétek, mi foglalkoztat Benneketek mostanában.

Kérlek Benneteket, hogy akinek van kedve, ötlete, szíve-vágya, az írja le nekem ehhez a bejegyzéshez kommentként! 

Azok is nyugodtan, akikkel még sosem ajándékoztuk meg egymást, vagy nem szoktuk. Nyilván nem fogok senkit elküldeni Hawaii-ra üdülni két hétre - de egy közös haboskakaózás, egy szeretettel kiválasztott idézet, egy saját készítésű nemez-ékszer, egy hócsata mindenkivel belefér! 

Nem arra gondolok, hogy írjátok le nekem, hogy "Kérek két pár kék csíkos zoknit!". A tárgyaknál sokkal jobban szeretek élményeket ajándékozni.
Mindemellett ha valaki csíkos zoknit szeretne, azt is leírhatja. Írjatok minél több dolgot, aminek örülnétek, hogy válogathassak közülük - és hogy megmaradjon a meglepetés öröme. Ígérem, hogy megpróbálom mindenkinek legalább 1 kívánságát teljesíteni! :)

A bejegyzésre mutató link mostantól Karácsonyig kint lesz a blog jobb oldalán - hogy könnyen ide találjatok, és megírhassátok a leveleteket a Jézuskámnak. :)
Jó ötletelést Nektek! (Én meg cserébe igyekszem listát írni arról, hogy én mire vágyom, jó?)

Aki pedig nem ír ide semmit, az magára vessen, ha lila-narancssárga rénszarvasmintás, lehetőleg Tesco gazdaságos mamuszt kap karácsonyra!

5 megjegyzés:

  1. No, akkor én írok. Bocsi, hogy eddig nem láttam ezt a lehetőséget, de it's nagyon toughtful of you :)
    Én annak örülönék a legjobban, ha még karácsony előtt... hmm, praktikusan ezen a héten, vagy annak a végén, forraltborozni tudnánk nálam a fehérvári pajtik egynémelyével. Ennek érdekében holnap maradéktalanul felhívom őket :)

    VálaszTörlés
  2. Do it, én benne vagyok. Meg a Medvém is. :)
    Szóval mondd, hogy mit segítsek!

    VálaszTörlés
  3. Azt szeretném, ha eljönnél hozzánk aznap, amikor felszereljük a falvédőt és végérvényesen felfúrjuk a karnis hiányzó tartóelemét, csavarostul.
    Egyrészt aljas módon munkára is lehet, hogy befognálak (merthogy ugye Te magasabb vagy, mint én) de sokkal inkább: szeretnénk a társaságodban tölteni az amúgy valószínűleg kicsit macerás hadművelet-sorozatot. :)

    VálaszTörlés
  4. Ól rájt.
    Szólj, hogy mikor lesz mindez. :)
    Örülök, hogy hasznos lehetek, meg, hogy ezek szerint kellemetes a társaságom Neked :).

    VálaszTörlés
  5. Ezek jutottak eszembe:
    "neszeszer" a borotvámnak (kb 20x10x5cm)
    pénztárca
    szemüvegtörlő
    beülő, hogy tudjak kölcsön adni
    jegy: színház, mozi, melegebb éghajlat...
    bármi
    teázás, társasozás, összejövetel, forró üdvözlés 6 hét Prága után,...

    VálaszTörlés