Napi Coelho:

"Az utazás soha nem pénz, hanem bátorság kérdése." Paulo Coelho



2012. július 16., hétfő

Ömlesztett élmények


Nyaralni indultunk. Vidékre. Mondtam, hogy nincs ott sok minden.
Aztán persze hamar rájöttünk, hogy elég sokminden van mégis. Pláne a padlón. Meg a vízszintes felületeken. Ezeket lesikáltuk.
 A fűnyíróval, ad hoc festményekkel, ősretkes tányérokkal és a szoba délkeleti felével nem igazán tudtunk mit kezdeni...No jó: nem igazán akartunk.

És 1 nap után persze Lilla már ki mert menni egyedül pisilni a Pomogács és a Részfaxú bagoly ellenére is a némileg indusztriális katakombában - ahol amúgy laktunk. Aztán kirándultunk is. Láttunk biciklin temetésre kerekező gyász-népet; ültünk buszmegálló-járdaszegélyen egy fél falu mély megrökönyödésére; valamint tapasztaltuk, hogy a békési népek nem idegbetegek, ha közlekedésről van szó. És mezitlábaztunk napsárga tarlón morcos felhők alatt is.

És megállapítottuk, hogy a Körös Volán egyáltalán nem is olyan borzalmas, mint ahogy mondják; a Kettős-Körös partján többet kellett volna ücsörögni; viszont stoppozásban még mindig csalhatatlan érzékkel választunk.
Oh, és aludtam Gyulán, köztéri füvön. De az komolyan nem direkt volt! :)

Újra felfedeztük a 30Y-t, annyit grilleztünk, hogy holnapra is maradt, lesifotó készült arról, hogy milyen vagyok, amikor becsípve telefonálok; kiderült, hogy a túravezető automatikusan pakol el maga után; imádkoztam a porcelán-istenhez, aki úgy tűnik, ennek hatására/ellenére megáldott...:)

Mezítlábas nyaralás volt, rengeteget nevettünk, és máskor is megyünk.
Csak nem ide; nem busszal és nem bort.
A többi stimmelt. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése