Napi Coelho:

"Az utazás soha nem pénz, hanem bátorság kérdése." Paulo Coelho



2011. február 17., csütörtök

Kreatív blogging

Bizonnyára ismeritek a továbbküldős üzeneteket. Na, ez pont olyan. Valaki elindítja 7 bloggal, akik szintén 7 blogot ajánlanak, és így tovább...A hatványozás szabályai szerint hatványozottan növeli a mindenféle blogoknak otthont adó szájtok forgalmát.
Mindemellett pedig megtisztelő, hogy Luca kreatívnak értékelte a blogomat (blogjaimat). Így hát most megteszem, amit ilyenkor tenni kell.

1. Örömködök, büszkélkedek, kiteszem a blogot megillető Kreatív blogger emblémát.
2. Megnevezek 7 olyan blogot, amelyek szerintem nagyon kreatívak. Értesítem a díjazottakat, akiknek szintén ugyanez lesz a dolguk. (És persze nem felejtek el visszalinkelni az engem választóra sem...)
3. Elárulok 7 titkot magamról.

Akár lehet ilyet, akár nem, egyrészt legyen újból kreatív Luca, akinek a blogját talán a legnagyobb átéléssel bírom olvasni.
Legyen továbbá kreatív Apám, aki ritkán ír, de akkor velőset.
Szeretném továbbá ajánlani Frodó blogját, ahol rendkívül nagy sületlenségeket olvashat mindenki, aki intelligens humorra vágyik.
Mint minden szentnek, hadd hajoljon az én kezem is kicsit magam felé, és hadd hívjam fel a figyelmet a munkahelyem blogjára is - ahol az én cikkeim mellett megjelenik egy csomó infó a korai nyelvoktatással kapcsolatban.
Nagyon hasznosnak érzem továbbá Judit blogját a mamaságról, és mindenről, ami ezzel jár - elsősorban leendő kismamáknak, másodsorban pedig minden érdeklődőnek.
Szintén nagyra értékelem Ági írásait, amelyek ugyan csak engedéllyel olvashatók, de számomra a tartalomtól függetlenül irodalmi élménnyel szolgálnak az esetek többségében.
Tudom, ez csak 6, én mégis Őket emelném ki, őket olvasom leggyakrabban, ők hiányoznának a kávé mellől reggel.

Most pedig következzen 7 titok rólam:
1. Nem ugyanazt látom a két szememmel, és ebben nagyobb az eltérésem, mint az embereknek általában. Ez alapesetben nem tűnik fel, mert az agyam megtanulta kompenzálni. Viszont ha megiszom egy pohár bort, az agyi funkció már akadozik, így kevés alkoholtól is előfordul, hogy mindenből kettőt látok.
2. Mindig van nálam bicska, és fejlámpa, akkor is, ha csak dolgozni indulok.
3. Nagy álmom, hogy egyszer meztelenül fürödjek valahol, ahol senki nem zavarhat meg. Mondjuk Szigetköz, túrázók nélkül...:)
4. 12 évesen voltam először igazán szerelmes - ami visszatekintve teljesen hiteles és mély, mai fejjel is méltányolandó érzelem volt. Sajnos a környzet kevesebb hitelt adott neki.
5. Ha nagy leszek, saját beltéri úszómedencém lesz, és minden nap úszni fogok benne.
6. 60 másodperc alatt le tudok zuhanyozni tetőtől talpig, törölközéssel együtt. Volt, hogy lemértük, és tényleg.
7. Egyszer október 23-án úsztam a Dunában. Azóta bármikor vízbe ugrom, nem gondolkozom, hogy hideg lesz-e.

2 megjegyzés: