Napi Coelho:

"Az utazás soha nem pénz, hanem bátorság kérdése." Paulo Coelho



2013. január 17., csütörtök

Kedvenc IKEÁ-s tasakunk

A kolléganőmnél láttam először, évekkel ezelőtt; ő az átlátszóságát kihasználva mindenféle oktatási anyagok tárolására használta már akkor is. Azóta az életünk részévé vált.


                                  ISTAD Műanyag zacskó IKEA Visszazárható; újra és újra használhatod.
Először vízitúrás tárolóként debütált, kihasználva, hogy a patentzár miatt viszonylag vízhatlan. Na meg persze, hogy mivel átlátszó, ezért a két hétre előre becsomagolt ruhaneműk is viszonylag könnyen azonosíthatóak benne. És persze fagyasztó-tasakként, a mélyhűtőbe elspájzolt borsónak, spenótnak.
Aztán előlépett "uzsonnás zacskó"-vá, hiszen a jó záródás miatt akár kiömlik benne az étel, akár nem, a hátizsák többi tartalma biztosan száraz marad. Aztán Zsolti elkezdte ebben tartani a dohányt meg a cigaretta-papírt - fogalmam sincs, milyen indíttatásból.
Ma pedig - mikor elgondolkodtam, hogy a szakadó hóban csak nem kellene elindulni elromlott cippzáras laptop-táskával, mert elázik a gépem - kiderül, hogy a legnagyobb fajtába éppen pont belefér a laptopom is, még egész profin is néz ki a méret-egyezésnek köszönhetően.

A lényeg, hogy valamelyik méret biztosan jó arra, amire éppen használni akarod; iszonyat jól kihasználható és variálható, rengeteg funkciót lefed, és emellett a zacskóktól eltérően baromi kulturáltan is néz ki!

Egyszóval: Hurrá Nektek, ISTAD zacskók! Akkor vagyok nyugodt, ha van egy dobozzal belőletek otthon! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése