Napi Coelho:

"Az utazás soha nem pénz, hanem bátorság kérdése." Paulo Coelho



2015. január 28., szerda

12915

Szeretném ezt a blogbejegyzésemet Editnek ajánlani, aki az újabb és újabb megrökönyödéseivel és ironikus sunyiba elküldéseivel arra inspirál, hogy legközelebb se érjem be a drága konfekció-megoldásokkal, inkább túrjam végig a várost a tökéletes darabokért. 
Annyira szeretlek, Te dilinyós! :)

Természetesen forint.
És persze kb. 360 perc. Kinek miből jut sok, ugye.

Ennyi pénzből vásároltam ma 5 olyan darabot, ami remekül illeszkedik a (z egyre inkább kikristályosodó, és az elmúlt hetekben szárnyakra kapó) stílusomba, és amiket már hetek óta keresek a szekrényemben - mostantól nem hiába.

A - számomra - legzseniálisabb szerzemény az a kardigán, amire talán egyedüliként nem is volt kimondottan szükségem ("szükség" nem egyenlő "ha nem veszem meg, megfagytam volna, vagy legalábbis tutira tüdőgyulladást kapok, mert nincs ennek a funkciónak megfelelő legalább 1 db hordható ruhám"; "szükség" egyenlő "a jelenlegi ruhatáram elemeiből ennek a darabnak a helye nem pótolható ki"), viszont olyan elképesztően régen vágytam egy ehhez hasonlóra, hogy 2490 Ft nevetségesnek tűnt érte a second handben.

Ráadásul jó az anyaga; a színe pedig meghatározhatatlanul gyöngyszürkébe hajló bézs, tehát tökéletes, szinte mindenhez.
Alatta egy F&F, újonnan vett tunika/ruha lapul. Egyszerű, fekete, sportosnak is hordható, de ez ilyen övvel akár alkalmi is lehet. A lelki szemeim előtt fekete övvel és a világoskék farmerdzsekimmel hordom. Kár, hogy előbb ki kéne mosni...3490 Ft-tal ez volt a mai "kollekció" leghúzósabb darabja. De a pénztárosnő kétszer ellenőrizte, hogy valóban "csak ennyibe" kerül-e...

Persze van ennek egy kicsit lazább, fehér változata is. Mérete szerint 20-as, ami persze óriási; de lezsert akartam úgyis. Az meg nem zavar, ha néha lecsúszik a vállamról...1790 Ft-ért vagyok én az első tulaja, mert ugyan turis, de rajta még az eredeti, Marks & Spencer árcímke. Amin amúgy 12 font áll...

A nap másik vitathatatlan fénypontja a hús-színű hosszított mellény, amihez 2400 Ft-ért jutottam hozzá. Őt már hordta más, de ahogy látom, csak kíméletesen...Gyönyörű, lágy a színe, és elég hosszú ahhoz, hogy - ha nem is munkába - egy leggings + felső kombinációt teljes öltözetté tegyen. Méret szerint 44-es, de mivel saját öve van, nem gond, hogy a többi részen laza!


És végül következzen a tagadhatatlanul rám szabott, és menthetetlenül akciós F&F kisruha, szintén rózsaszín árnyalatokkal. Csajos, hosszabb ujjú, tehát télre is megfelelő, elegendően hosszú a munkába járáshoz, és elegendően rugalmas a kényelemhez. Grátisz, hogy még gyorsan is szárad. (Igen, mert műszálas. De ez nem zavar különösebben.) 2745 Ft-ért adták, akciósan. Volt belőle kevésbé nonfiguratív sötétzöld virágmintás is, de az nem tetszett ennyire.


Boltkóros vagyok, nah. Ha az elmúlt hónapokban lappangott is, de ez a betegség tudtommal nem gyógyítható...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése