Napi Coelho:

"Az utazás soha nem pénz, hanem bátorság kérdése." Paulo Coelho



2011. augusztus 24., szerda

Legjobb Szülinap

Merthogy mióta eltűntem, az is volt.
Bár nem tudok minden egyes augusztus 6-ot felidézni visszamenőleg 25 évre; az emlékeimben nem él kalandosabb, bulisabb, családosabb, szebb-jobb születésnapom, mint az idei volt.
Fezenen kezdtük, még éjjel, 6-ára virradóra; Dávid feldobált, és összeölelt az egész csapat; másnap pedig későn keltünk, és egyből családi ebédelni mentünk a Belgába. Még a túrázóimtól is ajándékot kaptam: egy nappal később jöttek, így maradhattam még egy napot Fehérváron. Fincsi menü volt, és családi örömködés; otthon deformált macska alakú torta; este újra koncert kifulladásig; végül még nagy beszélgetés, másnap pedig Tisza-tó Apuval és Dáviddal hárman. Néha komolyan elérzékenyültem, ahogy pont ott, pont mi hárman lapátoltuk a vizet.

Aztán persze eltelt két hét, én végre hazajöttem az önkéntes számüzetésből; és tegnap megint születésnapom lett. Hiszen az ajándékba kapott "mosoly-utalványt" fel kell használni mielőbb.
Így lett nekem új övtáskám, napsárga flip-flop papucsom, régáhított almás felsőm, narancssárga rövidnacim, továbbá 2 kötetnyi Terry Pratchett agymenésem!

Köszönöm szépen mindenkinek azt a sok élményt, szeretetet, figyelmet, amivel elhalmoztatok! Bár nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz; de ha sikerült volna, se álmodom ilyen klasszra a 25. születésnapom!

2 megjegyzés: